Víno má intenzivní rubínovou barvu. V nose ucítíme tóny černých třešní, hřebíčku a černého pepře. Na patře je plné a harmonické.
Ruční sklizeň probíhá v říjnu. Vybírají se jen ty nejlepší hrozny. Vinifikace probíhá metodou Ripasso. Víno vyzrává 12 měsíců v betonových tancích, následuje 18 měsíců v nových francouzských sudech typu barrique se středním vypálením a dalších 2 měsíce v láhvi.
Ocenění: Luca Maroni 90 bodů
Víno doporučujeme podávat při teplotě 16 - 18 0C.
Vhodné k červenému masu, zvěřině, uzeninám a vyzrálým sýrů.
Alk. 14,0% obj.
Objem: 750 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.